OM OSS

OM oss

velværesalong i hjertet av FREDRIKSTAD

1 nov 2011 åpnet Beauty Spa klinikk i Agent gaten 5 – i Fredrikstad sentrum. Vår målsetning er at vi gjennom høy faglig kompetanse , kvalitet og kundefokus skal være en attraktiv og serviceinnstilt hudpleiesalong.

Med over 20 år i bransjen har Jeanette Mathisen solid erfaring. Vi er hele gjengen som jobber her oppdaterte på nyheter innen behandlinger og produkter. Vi henveder oss både kvinner og menn i alle aldersgrupper.

Terapeuter

Gjengen i Beauty SPa

 

Jeanette

Eier og hudterapeut

Lang erfaring fra bransjen som tidligere medeier i Beauty Vital Da som startet i 2000. Utdannet i 1994 fra Borg Vgs. Utfører diverse typer hudpleie, massasje, shellac og manikyr.

 

Refna Marie

Hudterapeut

Ansatt som hudterapeut og vippetekniker og negledesigner. Utdannet hudterapeut på Borg Vgs i 2017. Hun utfører også shellac, vippeextension og diverse typer massasje.

 

 

 

HANNAH

Hud og fotpleier

Utdannet hud og fotpleier fra Hudpleieakademiet i Oslo vår 2018. Utfører også massasje. Ansatt på deltid og studerer sykepleie i tillegg. Vil bli kosmetisk sykepleier.

 

CARINA

fotterapeut

Utdannet fotterapeut med autorisasjon i 2013 på Opk-instituttet i Drammen . Dyktig terapeut som kan hjelpe deg med hard hud,fotvorter, torner, fotsvette, hudplager, sopp, sirkulasjonsforstyrrelser, muskel og skjelett plager, veiledning fottøy.

 

SIW

Hud og fotterapeut

Utdannet hudpleier i 2010 på Beauty hudpleieskole i Oslo , og utdannet fotterapeut med autorisasjon i 2013 på Opk-instituttet i Drammen .  Kan hjelpe deg med hard hud,fotvorter, torner, fotsvette, hudplager, sopp, sirkulasjonsforstyrrelser, muskel og skjelett plager, veiledning fottøy.

 

Gro Anita

Soneterapeut

Utdannet soneterapeut og øreakupunktør ved Insitutt for helhetsmedisin i Oslo (2017-2019). IFH er Norges eneste offentlige godkjente fagskole for soneterapi. Medlem i NNH (Norske Naturterapeuters hovedorganisasjon).  Utfører soneterapi ved hjelp av stimulering,trykk og massasje av punkter i føttene.Setter øreakupunktur med nåler i ørebrusken. Tjenestene kan kombineres.

 

 CLaudia

Hudterapeut Og makeuP artist

Utdannet i Argentina 2003. Jobbet flere år i Italia.
Men fra 2014-2018 jobbet hun i hud og spa salong i Harstad.
Hun utfører alt innen hudpleie beh, massasje, vipper og bryn og manikyr. Meget god på bryn og styling av bryn.

 

 

Våre åpningstider

MANDAG: 09-16.00

TIRSDAG: 09-16.00

ONSDAG: 09- 20.00

TORSDAG: 09-20.00

FREDAG: 09-16.00 

LØRDAG

09-14.00

SØNDAG
Vi har stengt